Šaljemo u sve zemlje svijeta! 

HR +385 95 800 60 62 //// SRB i MNE +381 62 817 84 06 

 SLO +386 51 890 092 //// D +49 152 22 044 964

Uz pomoć ovog pomagala vaš će krivi penis penis ponovno biti ravan!

Bez obzira koliko je vaš penis zakrivljen uz pomoć ovog pomagala će se ispraviti. Jednom postignuti rezultati ostaju trajno!


Naručite pomagalo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).

Krivi penis ili Peyronijevu bolest česta je pojava kod muškaraca. Žene su puno otvorenije od muškaraca, tako da se o njihovim spolnim problemima češće govori i piše, dok muškarci problem zadrže za sebe, daleko od očiju javnosti.

Krivi penis nije samo zdravstveni problem, nego i psihički. To je jedan od najvećih seksualnih poremećaja koji jako utječe na psihu muškarca. Prema jednoj procjeni od 5 do 23% muške populacije u Europskim zemljama ima problema sa zakrivljenosti penisa. Nedavna istraživanja u Njemačkoj pokazala su da 9,2 muške populacije pati zbog zakrivljenosti penisa, i to muškarci stari od 30 - 80 godina. Peyronijeva bolest se najčešće razvija kod muškaraca u tridesetim godinama, ali je moguća kod svih dobnih skupina.

Što je to krivi penis? Zašto se penis iskrivi?

Riječ je o iskrivljenju penisa u bilo koju stranu te je popraćeno jakom boli. Ta iskrivljenost penisa uzrokuje posebne bolove prilikom erekcije, zbog kojih je gotovo nemoguće imati spolni odnos.

Zakrivljenost penisa prisutna je skoro svugdje u svijetu. U Americi je prisutna kod 10% muškaraca, u Europi 14%, u Aziji 5% i u Australiji 8% muškaraca. Do Peyronijeve bolesti dolazi zbog rasta vlaknastih plakova ili kvržica na tijelu penisa, te on postaje krivi penis jer krv ne dolazi do svih stanica. Plakovi se pojavljuju tamo gdje je oštećeno tijelo penisa.

Kako se dogode oštećenja zbog kojih dođe do zakrivljenosti penisa?

Ta oštećenja se uglavnom dogode za vrijeme erekcije penisa. Obično je to tada kada je penis ukrućen, za vrijeme spolnih odnosa ili mastrubacije, zbog spremanja penisa u hlače dok je u stanju erekcije i sl. U oštećene dijelove penisa ne dolazi krv, tako da se penis iskrivi za vrijeme erekcije. U nekim slučajevima krivi penis može biti i u stanju mirovanja, dok je u erektilnom stanju njegova zakrivljenost još veća. Pitanje koje se nameće je: Kako ispraviti krivi penis prirodnim putem?

Bolne erekcije mogu biti najava Peyronijeve bolest tj. krivi penis. U ranim fazama bolesti, erekcije ne moraju biti bolne, ali s vremenom će postati bolne, te će spolni odnosi biti otežani, a u kasnijim fazama gotovo nemogući.


Naručite pomaglo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).

Neki od najčešćih uzroka Peyronijeve bolesti:

Ne postoji glavni uzrok koji uzrokuje bolest. Najčešće je to neka ozljeda koja uzrokuje krivi penis. Peyronijeva bolest se često pojavljuje kod muškaraca koji pate zbog dijabetesa ili imaju visok krvni tlak. Također je primijećeno da je Peyronijeva bolest povezana i s drugim zdravstvenim komplikacija kao Dupuytrenove bolest, Ledderhose bolest i Pagetove bolesti. Postoji genetska veza za ove bolesti te se ne može isključiti da je nasljedna.

Autoimunost
Neki doktori vjeruju da do Peyronijeve bolesti dolazi zbog neke vrste autoimune bolesti koja se razvija u tijelu muškarca te napada stanice u penisu.

Ozljeda
Većina liječnika koji se bave ovim problemom vjeruju da je ozljeda glavni uzrok iskrivljenog penisa. Oni vjeruju da se plakovi razvijaju u penisu kada dođe do ozljede zbog koje se pojavi unutarnje krvarenje. Najčešće je to tjelesna ozljeda od udarca ili savijanja.

Genetika
U nekim je slučajevima zakrivljenost penisa uzrokovana genetikom. Zabilježeno je više slučajeva kako je nekoliko generacija muškaraca u obitelji imalo taj problem, pa je on prenesen i na potomstvo.

Starenje
Penis se može saviti i zbog starenja, ako je muškarac imao neki jaki upalni proces, pa se zbog toga smanjila elastičnost penisa. Zbog takvih upala može doći do trajne zakrivljenosti penisa.

U kojoj životnoj dobi može doći do Peyronijeve bolesti?

Do zakrivljenosti penisa može se doći postepeno, ili odjednom, ovisno o uzroku. Blaža oštećenja tijela penisa na kojem su se pojavili plakovi s vremenom se mogu sami povući, te se penis postupno ispraviti, dok u težim slučajevima treba djelovati i riješiti problem.

Krivi penis je jedan od najčešćih seksualnih poremećaja u svijetu. Štoviše, poznato je da uzrokuje i druge probleme sa erekcijom. 80% muškaraca sa zakrivljenim penisom također ima problema i sa erekcijom, koja nije dovoljno dobra za normalan spolni odnos.


Naručite pomagalo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).

Simptomi Peyronijeve bolesti:

Znakovi, simptomi i progresija bolesti može se razlikovati od muškarca do muškarca. Kod nekih do problema dolazi trenutno, doslovno preko noći, dok se kod drugih zakrivljenost javlja postepeno. Što je poremećaj duže prisutan, to je agonija i frustracija veća, te dovodi do pada samopoštovanja i depresije.

Kao što smo već napisali, dva su problema koja uzrokuje krivi penis:

Bolne erekcije

Zbog rasta vlaknastih plakova na tijelu penisa on postaje zakrivljen. Plakovi se pojavljuju tamo gdje je oštećeno tijelo penisa. Kada penis postaje erektivan, savija se i uzrokuje mnogo boli. Penis gubi svoju fleksibilnost te je u takvom stanju teško održati normalnu erekciju te imati zadovoljavajući spolni odnos.Erektilna disfunkcija

Peyroni je liječnik koji je proučavao ovaj problem pa je bolest i dobila ime po njemu. U svojim je istraživanjima primijetio da se bol i upala s vremenom mogu smiriti, ali zakrivljenost ostaje i dalje.

Zbog ovih problema mnogi parovi imaju nepodnošljivu fizičku i emocionalnu bol. Neki su muškarci spremni trpiti bol za vrijeme spolnog odnosa, dok većina ne može trpjeti, jer je bol prejaka.

Ta vrsta impotencije može se riješiti samo tako da se vlaknasti plakovi uklone, da bi krv ponovno mogla normalno cirkulirati tijelom penisa.

Ukoliko ste prepoznali sebe u gore navedenom tekstu, važno je da čim prije potražite rješenje!
Veoma je bitno da počnete sa liječenjem u što kraćem roku, da se stanje ne bi pogoršalo.

Srećom, postoje načini i tehnike s kojima se zakrivljeni penis ili Peyronijeva bolest mogu izliječiti. Postoji nekoliko različitih tehnika i načina liječenja. Evo nekoliko najčešćih:

VITAMINI

Od samog početka liječenja zakrivljenosti koristili su se vitamini koji su jaki antioksidanti, poput vitamina E. On pruža jaku zaštitu od fiboze. Istraživanja pokazuju da korištenja vitamina E može smanjiti zakrivljenost penisa i pomoći kod uklanjanje plakova.

S vremenom se ustanovilo da vitamini nisu dovoljni, i da samo s njima nije moguće riješiti problem. S obzirom da nisu štetni, nastavili su se upotrebljavati u terapijama zajedno s drugim lijekovima za uklanjanje Peyronijeve bolesti. Oralni lijekovi kao što su PABA, u kombinaciji s kolhicinom i vitaminom E vrlo su učinkovit u liječenju zakrivljenosti u ranim fazama. Ovaj tretman se koristi u početku, dok bolest nije uznapredovala, kada se tek otkriju plakovi. Na žalost, ova terapija ne daje rezultate u slučajevima kada je bolest uznapredovala. Tada se koriste druge terapije.


INJEKCIJE

Ako lijekovi ne donesu rezultate, tada liječnici ozbiljnije pristupaju bolesti te kreću sa injekcijama . Ove injekcije se ubrizgavaju direktno u stanice plaka koje uzrokuju zakrivljenost penisa. Prije primanja takvih injekcija koristi se lokalna anestezija, jer je primanje tih injekcija bolno. Nizovi od šest injekcija primjenjuju se barem jednom tjedno. Injekcije su učinkovite i pomažu da se penis ispravi, i da erekcije više ne budu bolne.

Injekcije daju vrlo dobre rezultate i smanjuju zakrivljenost penisa. Ali….ove injekcije za sobom nose nekoliko ozbiljnih nuspojava pa se pacijenta prije primanja tih injekcija upoznaje sa mogućim nuspojavama, da odluči hoće li se podvrgnuti ovom tretmanu ili ne. Supstance koje se ubrizgavaju u tijelo penisa poznate su po tome da su vrlo štetne i da uzrokuju nuspojave kao što su atrofija ili smrt funkcionalnih stanica.


OPERACIJA

Operacija penisa je opcija za koju se odlučuje najmanje muškaraca. Mislim da nije potrebno objašnjavati zašto je to tako. Postoje tri kirurška rješenja problema:

Prva opcija: Plakovi se kirurški otklone, a tijelo penisa se obnovi tkivom i kožom koji se uzmu sa drugih dijelova tijela pacijenta. Ova metoda pomaže pacijentu da donekle povrati dužinu ili debljinu svog penisa. Nije rijetkost da pacijenti nakon ove operacije penisa gube osjećaj i erektilnu funkciju penisa.

Druga opcija: Ispravljanje penisa štipanjem ili uklanjanje zdravog dijela tijela penisa na suprotnoj strani gdje se nalazi plak. Na taj način se jedna i druga strana penisa izjednače, tako da penis postane donekle ravan. Kod ove metode pacijenti se susreću sa vrlo niskim rizikom od erektilne disfunkcije ili gubitka osjećaja. Najveća opasnost koja se krije iza ove operacije je smanjenje penisa, koje može biti i više centimetara.

Treća opcija: U ovom slučaju se u penis ugrađuje poseban uređaj koji će pomoći penisu da se prilikom erekcije bolje ukruti. S tim uređajem će pacijenti imati bolju erekciju. Ovaj uređaj se može ugraditi prilikom operacije penisa, onda kada prva ili druga operacija nije donijela željene rezultate.

Ovdje smo u kratko opisali metode liječenja i ispravljanja penisa. Ako želite znati više, potražite više informacija na internetu. Kao što ste i sami mogli shvatiti, operacija penisa i nije toliko dobra metoda kako neki misle. Osim što je skupa, ostavit će i neželjene posljedice, a to je smanjenje penisa! Operaciju ostavite kao zadnju opciju, u slučajevima kada vam nisu dostupne druge opcije.


Naručite pomagalo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).

Najbolja opcija koja će trajno ispraviti vaš penis i otkloniti Peyronijevu bolest je metoda trakcije!

Ako gledamo unazad, možemo vidjeti da su ljudi u povijesti otkrili prirodnu metodu s kojom su rješavali probleme. Mnogi su stari narodi i plemena koristili metodu "trakcije" (vuča, ekstenzija, vučna snaga) kako bi postupno transformirali svoja tijela. Ta metoda se koristi da bi se dijelovi tijela produžili, ispravili ili proširili. Najčešće je to bilo povećanje usana, uški, proširenje nosa i njegovih otvora, pa čak i produženje ili ispravljanje penisa, vrata ili prsta. Radeći to nisu ni znali da će stalna simulacija vuče, odnosno istezanja potaknuti rast i širenje stanica tkiva. Nakon takvog tretmana rast ili promjena je trajna.Pomagalo je dizajnirano tako da nježno i bezbolno ispravlja i produljuje penis. Penis se stavi u uređaj, uređaj se gurne do tijela, te se glavić penisa pričvrsti sa gumicom. Sa lijeve i desne strane uređaja su šarafi kojima se regulira istezanje penisa. Penis je potrebno redovito istezati svakoga dana, nekoliko mjeseci. Prirodna reakcija tijela biti će da će se povećati broj stanica u tijelu penisa te će se penis postupno ispraviti. Mjesta na kojima se nalaze plakovi, postepeno će se razbiti, te će se stvoriti nove stanice tkiva, tako da će tijelo penisa ponovno biti dobro prokrvljeno. Sa uređajem ćete dobiti detaljna uputstva kako ga koristiti. Pomagalo mogu koristiti svi muškarci stariji od 18 godina.
Naručite pomagalo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).

Pomagalo radi na principu istezanja, na principu vuče. Dovoljno je penis istezati nekoliko sati dnevno. U početku dva termina po 45 - 60 min, a kasnije se ubaci još nekoliko termina. Rezultati ostaju trajni. Današnja medicina još uvijek koristi iste tehnike ali mnogo preciznije i učinkovitije u mnogim područjima. Evo najčešća od njih:
- za stvaranje nove kože za presađivanje postupnim istezanje tkiva
- proširenje prirodnog tkiva za rekonstruktivnu kirurgiju
- u zadnjih dvadesetak godina za prirodno povećanje penisa i njegovo ispravljanje

Kroz ovih 20 godina prodali smo desetke tisuća pomagala. Pomogli smo tisućama muškaraca da povećaju ili isprave svoj penis. Trenutno se pomagala na principu trakcije prodaju diljem Europe i svakodnevno primamo iskustva zadovoljnih korisnika.

Ako se ovo pomagalo usporedi sa ostalim tehnikama, metode trakcije daju daleko bolje rezultate od ostalih metoda. Ono što je najbitnije je da ne postoje nuspojave i da vam se penis neće smanjiti kao kod operacije. Svi koji se odluče na operaciju, tako i onako će morati koristiti neki uređaj koji radi na principu trakcije, da bi im smanjenje penisa bilo smanjeno na minimum.

Mnogo je bolje najprije isprobati ovo pomagalo te ga koristiti nekoliko mjeseci, sačekati rezultate pa tek onda odlučiti što dalje. Kod više od 80% pacijenata penis je ispravljen i nisu morali ići na operaciju.

Design by: www.diablodesign.eu