Šaljemo u sve zemlje svijeta! 

HR +385 95 800 60 62 //// SRB i MNE +381 62 817 84 06 

 SLO +386 51 890 092 //// D +49 152 22 044 964

Kako djeluje?

Pred vama je pomagalo koje se koristi za povećanje penisa, Peyronijevu bolest - zakrivljenost penisa i rješenje problema erektilne disfunkcije - slabe erekcije.

Ljudi su kroz povijest otkrili načine kako produžiti ili proširiti određene dijelove tijela kako bi poboljšali ljepotu, izgled ili funkcionalnost. Mnogi su plemenski narodi koristili metodu "trakcije" (vuča, ekstenzija, vučna snaga) kako bi postupno transformirali svoja tijela. Najčešće je to bilo povećanje usana, uški, proširenje nosa i njegovih otvora, pa čak i produženje penisa, vrata ili prsta. Radeći to nisu ni znali da će stalna simulacija vuče, odnosno istezanja potaknuti rast i širenje stanica tkiva. Nakon takvog tretmana rast ili promjena je trajna.

Poznato je da ljudsko tijelo ima urođenu sposobnost adaptacije fizičkom utjecaju sa strane. Kada dio tijela izložimo konstantnoj sili, prirodna reakcija tijela biti će da će se stvoriti nove stanice tkiva.

Isto tako je i sa penisom. Kada se na njega djeluje konstantnom silom, stvorit će se nove stanice tkiva te će tijelo penisa dobiti na debljini i dužini, tj. penis će se povećati, ispraviti ukoliko je bio savijen i poboljšati erekcija, tj. otkloniti erektilna disfunkcija.

Ovo je jedina neoperativna metoda kojom se može postići:
- povećanje penisa
- ispravljanje zakrivljenog penisa
- riješi problem erektilne disfunkcije

Terapija je bezbolna i bez kontraindikacija. Pomagalo se lako koristi, lako stavlja i skida sa penisa. Vaš dio posla je da ga stavite na penis, podesite i redovito nosite. Možete ga nositi bilo kada tijekom dana, također i ispod odjeće.

Penis se sastoji od tri erektivna dijela, dva kaverozna i jednog spongiloznog dijela.

Pomagalo djeluje tako da isteže ligamente koji povezuju penis sa pubičnom kosti (logamentum suspensorium penis) kao i elastična vlakana u tijelu penisa.

Redovitom upotrebom pomagala dolazi do istezanja penisa. Postepenim istezanjem doći će do povećanja suspenzornog ligamenta i kavernoznih tijela, te istezanja kože i labavljenje vezivnog omotača kavernoznih tijela penisa a samim time do većeg protoka krvi te do čvršće i duže erekcije.

Povećavaju se i šupljine kavernoznih tijela penisa tako što se doziranim pritiskom u poluerektivnom stanju, povećava dotok krvi i tlak, čime dolazi do adaptacije u smislu redistribucije stanica tkiva kavernoznih tijela penisa koje u fazama između nošenja aparata obnavljaju penis dovodeći do remodjelovanja šupljina kavernoznih tijela, pojačavajući i povećavajući tkivo penisa (povećan obujam penisa).

Design by: www.diablodesign.eu