Šaljemo u sve zemlje svijeta! 

HR +385 95 800 60 62 //// SRB i MNE +381 62 817 84 06 

 SLO +386 51 890 092 //// D +49 152 22 044 964

Erektilna disfunkcija ili impotencija može biti trajno uklonjena. Na ovoj stranici ćete dobiti uređaj i informacije kako to napraviti.

Pred vama je pomagalo koje učinkovito rješava problem impotencije. Pročitajte ovu stranicu do kraja te ćete dobiti sve potrebne informacije kako to riješiti problem!Naručite pomagalo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).

Erektilna disfunkcija - problem sa kojim se suočava znatan broj muškaraca. To je problem o kojem se ne govori mnogo, ali je prisutan svugdje u svijetu. Erekcija problem ili problemi sa erekcijom budu česta tema po forumima, jer nisu svi muškarci koji imaju problem dovoljno hrabri da odu do svog liječnika po pomoć.

Što je erekcija i kako nastaje?

Erekcija počinje u mozgu. Svaki muškarac ima nešto što ga uzbuđuje, nešto što ga napaljuje. Obično je to nešto što je vidio, osjetio, čuo, ili misao koja čini da vaš mozak šalje kemijske poruke krvnim žilama u penisu. Arterije se opuste i otvore bolji protok krvi u tijelo penisa, dok se istovremeno zatvori venski ventil (figurativno rečeno), tako da krv ostane "zarobljena" u tijelu penisa. S obzirom da je tijelo penisa spužvasto, on zadržava krv, pritisak raste te se penis širi i povećava. Ovaj proces se zove erekcija.

Kada podražaj nije dovoljno jak, u tijelo penisa ne dolazi dovoljno krvi ili ona krv koja je došla kroz venski ventil (figurativno rečeno) počne istjecati iz tijela penisa. Isto se događa i nakon ejakuacije, krv odlazi iz penisa, te se on vraća u svoje neerektilno stanje i postaje mekan.


Naručite pomagalo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).


Što je erektilna disfunkcija (ED)?

Erektilna disfunkcija je nemogućnost postizanja ili održavanja penisa u erektilnom stanju, te takvo stanje može trajati duže ili kraće vrijeme. Drugim riječima, erekcija je problem sa dotokom krvi u tijelo penisa. To je glavni uzrok erektilne disfunkcije. Dotok krvi u tijelo penisa nije dostatan, te penis ne može doći u stanje čvrste erekcije.

Do erektilne disfunkcije dolazi onda kada u redovitim spolnim odnosima ne možete održati erekciju do kraja spolnog odnosa ili ona nije dovoljno dobra za zadovoljavajući spolni odnos. Problem se manifestira tako da muškarac dobiva samo djelomičnu erekciju, ili sama erekcija ne traje dovoljno dugo. Još se jedan pojam koristi kod slabe erekcije a to je impotencija, ali je preferirani termin erektilna disfunkcija.

Koliko je česta erektilna disfunkcija?

Ne postoji stroga dobna granica da bi došlo do erektilne disfunkcije. Teško je procijeniti ukupan broj oboljelih zbog toga što muškarci taje problem koji imaju. Ipak, neke studije govore da 20% muškaraca u svojim 50-tim godinama ima problema sa erekcijom. Problemi sa erekcijom su također često prisutni kod muškaraca u srednjim 40-tim godinama. Oko 18.000.000 Amerikanaca u dobi između 40 i 70 godina imaju erektilnu disfunkciju nekog stupnja. Procjenjuje se da diljem svijeta oko 100.000.000 muškaraca ima neki oblik erektilne disfunkcije. U tom broju nisu samo oni muškarci koji imaju kronični oblik bolesti, nego svi koji imaju neki oblik bolest, teži ili lakši. Neka istraživanja otkrivaju da oko 10% muškaraca u Engleskoj pate zbog nekog simptoma erektilne disfunkcije.


Naručite pomagalo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).

Jedno istraživanje pokazuje da su gotovo svi muškarci doživjeli povremene teškoće sa dobivanjem erekcije ili održavanjem erekcije. U mnogim je slučajevima to bilo samo privremeno, pa su bili podvrgnuti nekom kratkoročnom tretmanu otklanjanja problema.

Što je ejakuacija?

Ejakuacija je izbacivanje sperme iz penisa, i uglavnom je popraćena orgazmom. Ona je rezultat mastrubacije ili seksualne stimulacije tijekom spolnog odnosa. Kod većine muškaraca je potrebno da prođe neko vrijeme da bi ponovno mogli ejakuirati. Kod mlađih muškaraca je vrijeme čekanja kraće, kod starijih duže.

Koji su uzroci Erektilne disfunkcije?

Uzroci mogu varirati, ali ih ipak možemo podijeliti u dvije osnovne grupe:

Psihički

Ovdje je najčešći uzročnik stres. Današnji tempo življenja je jako užurban sa velikom količinom stresa koji je prisutan skoro svakog dana. Osim stresa, problem sa erekcijom može biti zbog depresije ili nekih negativnih osjećaja poput gubitka drage osobe ili prekida ljubavne veze.


Fizički

Osobe koje pate od kardiovaskularnih oboljenja često imaju problem sa erekcijom. Jedan od uzročnika je i dijabetes ali i nedostatak hormona. Mlađi muškarci koji redovito konzumiraju neke teže droge također mogu imati problema sa erekcijom.


Jedan od glavnih uzroka erektilne disfunkcije je nizak pritok krvi u tijelo penisa. Zbog tog problema neki muškarci uzimaju lijekove ili medikamente, da bi imali bolju i dužu erekciju. Ti lijekovi nisu toliko bezopasni kako se misli. Postoji cijeli spektar potencionalno štetnih nuspojava.


Naručite pomagalo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).

Zašto neki muškarci svejedno koriste lijekove za poboljšanje erekcije?

Odgovor je vrlo jednostavan, zbog brzine života. Rijetko tko pronađe vremena za sebe, da bi riješio problem erekcije u miru, na prirodan način. Mnogo je lakše popiti tabletu, i zaboraviti na problem. Pijenje tableta je brzo i jednostavno i ne zahtjeva nimalo napora. Osim što imaju nuspojave, tablete su samo kratkoročno rješenje. Ako možete, odvojite malo vremena za sebe i pronađite neko prirodno rješenje koje neće imati nikakvih nuspojava. Nekad nuspojave mogu biti veći problem od samog problema erektilne disfunkcije!

Ako i vi imate neki oblik erektilne disfunkcije te ste se prepoznali u gore navedenom tekstu,
dobra je vijest da postoji rješenje problema!

Mogu li uređaji na bazi trakcije koji služe za ispravljanje ili povećanje penisa pomoći i kod erektilne disfunkcije?

S obzirom da tablete djeluju trenutno, tj. privremeno, potrebno je pronaći neko trajnije rješenje problema. Da, uređaji koji rade na principu trakcije mogu pomoći u otklanjanju erektilne disfunkcije. Takvi uređaji mogu riješiti problem, i ono što je najvažnije je da takvi uređaji nisu medikamenti, te vam ne mogu naškoditi. Istraživanja pokazuju da uređaji kao što je ovo mogu pojačati protok krvi u tijelo penisa.

Ovo je uređaj koji je dostupan svakome i da bi ga nabavili ne morate ići kod doktora ili urologa. I vi možete poboljšati erekciju u diskretnosti svog doma.


Naručite pomagalo odmah i ostvarite popust od 39%!
Današnji datum je i popust vrijedi samo u narednih 24 sata!
Cijena s popustom: 169,69 eura (1249,00kn).

Kako funkcionira ovo pomagalo?

Ljudi su tijekom povijesti otkrili načine kako poboljšati erekciju i pobijediti erektilnu disfunkciju. Metoda koja se koristi i danas je metoda trakcije, metoda vuče s kojom se u tijelu penisa stvaraju nove stanice. Mnogi su plemenski narodi koristili metodu "trakcije" (vuča, ekstenzija, vučna snaga) kako bi postupno transformirali svoja tijela. Najčešće je to bilo povećanje usana, uški, proširenje nosa i njegovih otvora, pa čak i produženje penisa, ispravljanje penisa, poboljšanje erekcije te produženje vrata ili prsta. Koristeći metodu trakcije, rezultati ostaju trajno.

Kako ovo pomagalo može riješiti problem erekcije ili erektilne disfunkcije?

Kada na tijelo penisa konstantno primjenjujemo kontroliranu silu potičemo rast i širenje stanica tkiva. Nakon nekoliko mjeseci korištenja, penis će dobiti na dužini i na debljini. Drugim riječima, stvorit će se nove stanice tkiva, te će tada problem erekcije nestati, jer će tijelo penisa biti bolje prokrvljeno. S obzirom da će se stvoriti nove stanice, u tijelo penisa biti će upumpane veće količine krvi, tako da će erekcije biti čvršće i učestalije.

Ovo pomagalo je dizajnirano tako da nježno i bezbolno isteže penis. Kako se penis postepeno isteže, stvaraju se nove stanice u tijelu penisa.

Kako se koristi?

Penis se stavi u uređaj, uređaj se gurne do tijela, te se glavić penisa pričvrsti sa gumicom. Sa lijeve i desne strane uređaja su šarafi kojima se regulira istezanje penisa. Penis je potrebno redovito istezati svakoga dana, nekoliko mjeseci. Prirodna reakcija tijela biti će da će se povećati broj stanica u tijelu penisa te će više krvi pritjecati u penis za vrijeme erekcije, te će time i erekcije postati čvršće. Uz uređaj ćete dobiti i detaljna uputstva o tome kako ga koristiti. Pomagalo se lako stavi na penis, i može se nositi ispod odjeće, tako da se ne vidi da ga nosite.

Ono što je važno je da morate biti ustrajni i uređaj nositi svakog dana. Bitno je biti redovit u korištenju. Svaki dan ga treba nositi dva do tri sata. Postoje muškarci koji uređaj nose dan, dva, pa ga onda ne nose dan, dva. To je pogrešno. Treba ga nositi svakog dana po dva, tri sata. Tek tada će doći do rezultata. Uređaj se koristi nekoliko mjeseci, mada se rezultati vide već nakon mjesec dana nošenja.

Kroz ovih 20 godina prodali smo desetke tisuća ovakvih pomagala. Pomogli smo tisućama muškaraca da poboljšaju erekciju, da povećaju ili isprave penis. Trenutno se pomagalo prodaje u cijeloj Europi i svakodnevno primamo iskustva zadovoljnih korisnika.

Design by: www.diablodesign.eu